4. HNL ČK-VŽ Bednja u potpunosti nadigrala Međimurec, golijada u Gojancu

U 7. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin Bednja je ostvarila pobjedu u Dunjkovcu/Pretetincu pobijedivši Međimurec rezultatom 0:1, pogotkom Kuljia u 58. minuti. Gosti su propustili barem šest 100-postotnih prilika. Domaćin je nakon utakmice ustvrdio da ne pamte kada ih je jedna ekipa toliko nadigrala.

Pušćine i Dinamo iz Domašinca odigrali su susret bez pobjednika 0:0. Gosti su tokom utakmice propustili nekoliko odličnih prilika te su oni ti koji mogu žaliti za neostvarenom pobjedom.

U derbiju kola koji je odigran pred više od 500 gledatelja Nedelišće i Polet su remizirali odigravši 1:1. Poveo je domaćin pogotkom N. Vibovca, da bi rezultat na konačnih 1:1 poravnao Medved u 67. minuti iz kaznenog udarca.

Podravina je očekivano s 2:0 pogocima Nikole Međimoreca u 70. i 90. minuti savladala Slogu iz Čakovca.

Jalžabet i Nedeljanec odigrali su utakmicu bez pogodaka 0:0, dok je domaćin od 81. minute igrao sa igračem manje jer im je Amanović isključen.

Plitvica je pobijedila Zelengaj rezultatom 7:4. Simao je doveo već u 4. minuti goste u vodstvo da bi Buhin u 8., M. Horvat u 23., J. Horvat u 37. minuti preokrenuli rezultat na 3:1. D. Horvat autogolom smanjuje rezultat na 3:2, da bi Meljnjak u 51., J. Horvat u 54., i D. Horvat u 62. minuti povisili rezultat na 6:2. Gosti ponovno u 65. minuti preko Vugrinca te u 74. Soldateka smanjuju zaostatak na 6:4, da bi Tomašić u 86. pogotkom potvrdio visoku pobjedu. U 46. minuti pozlilo je gostujućem vrataru Svenu, koji je hitno prebačen u varaždinsku bolnicu.

Mladost komet je minimalnim rezultatom savladala Novi Marof. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Golubić u 38. minuti.

Sloboda i Rudar odigrali su utakmicu bez pogodaka 0:0.

Rezultati 7. kola: Pušćine-Dinamo (D) 0:0, Jalžabet-Nedeljanec 0:0, Mladost Komet-Novi Marof 1:0, Podravina-Sloga (Č) 2:0, Međimurec-Bednja 0:1, Plitvica (G) -Zelengaj 7:4, Sloboda (S)-Rudar 0:0, Nedelišće-Polet SMnM 1:1.

Poredak: Polet SMnM 17, Podravina, Nedelišće 16, Dinamo (D), Rudar 15, Sloga (Č) 10, Mladost Komet, Bednja, Jalžabet 9, Međimurec 8, Zelengaj, Sloboda (S), Plitvica (G) 6, Nedeljanec, Novi Marof 5, Pušćine 4 boda.

Parovi 8. kola: Dinamo (D)-Jalžabet, Nedeljanec-Mladost Komet, Novi Marof-Podravina, Sloga (Č)-Međimurec, Bednja-Plitvica (G), Zelengaj-Sloboda (S), Polet SMnM-Rudar, Nedelišće-Pušćine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije