4. HNL ČK-VŽ Igra se mnogo zanimljivih utakmica, derbi je u Nedelišću

U 7. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin odigrava se dosta zanimljivih utakmica, dok se derbi kola odigrava u Nedelišću, gdje drugoplasirani domaćin ugošćuje lidera prvenstva, ekipu Poleta iz Svetog Martina na Muri.

U ovoj utakmici, koja se igra u subotu, nema favorita, moguća su sva tri znaka, a sigurno je jedno da će utakmica biti zanimljiva i uzbudljiva. Sudit će je P. Kolarić, B. Križarić, Zobec – Kuščer.

Mladost Komet igra u Prelogu s Novim Marofom i priželjkuje pobjedu, kao i gosti, a sudit će Pajtak, Rohtek, Jarnjak – Vodopija.

Sloboda iz Slakovca četiri kola ne zna za pobjedu, a u goste im dolazi Rudar, koji pak ne zna za poraz te je favorit u ovoj utakmici. Utakmicu će suditi Novosel, Kapeš, Henezi – Hajdinjak.

U nedjelju Pušćine, koje su nanizale tri uzastopna poraza, igraju s Dinamom, koji je ugodno iznenađenje u dosadašnjem dijelu prvenstva i gosti su u ovoj utakmici favoriti, a utakmicu sude Škrobar, Brljak, Mihoci – Mavriček.

Jalžabet igra s Nedeljancem, koji je u minulom kolu visoko pobjedio Pušćine. U ovoj utakmici domaćin je u prednosti, dok će utakmicu suditi Turk, Horvat, Sukanec – Kušen.

U Dunjkovcu/Pretetincu odigrat će se zasigurno kvalitetna utakmica između ekipa koje su u minulom kolu bile uspješne, a utakmicu će suditi Turk, Horvat, Sukanec – Kušen.

Plitvica na svom travnjaku igra sa Zelengajem i tražiti će put k pobjedi, dok pak igrači Zelengaja se žele iskupiti za težak poraz protiv Međimurca. U ovoj utakmica sva tri znaka su moguća, dok će utakmicu suditi Babić, Nikolić, Premužaj – Hozjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije