NK VARAŽDIN Nevistić: ‘Bez lažne skromnosti, u Solin idemo po bodove’

Nakon jučerašnjeg remija (0:0) sa Šibenikom, nogometaši Varaždina primorani su usmjeriti svoje misli na sljedeći susret protiv Solina. Ipak, ostat će zapamćena crna mrlja u vidu ozljede Marija Sačera kojem je prilikom pada napukla podlaktična kost pa Mario Kovačević na njega neće računati u 10. mjesecu.

S obzirom na to da u Varaždin sljedeći tjedan dolazi mlada reprezentativna selekcija, stadion u Zagrebačkoj 94 bit će zauzet. Tako će varaždinski nogometaši sutra krenuti na prvenstveni ‘Tour de Dalmacija’ jer su pred njima, ako ne dođe do nenadane promjene, tri gostujuće utakmice – Solin, Dugopolje i Hajduk II.

Prvi je na redu Solin, domaćinska ekipa koja je poražena u zadnje dvije utakmice od Gorice (2:0) i Lučkog (0:1).

– Gostujemo kod Solina u najgorem trenutku. Oni će napraviti sve da prekinu crnu seriju, ali mi se njih ne trebamo bojati. Pokušat ćemo odigrati tako da ostanemo neporaženi, a u ovom trenutku nekako nam je lakše igrati u gostima i vjerujem u pozitivan rezultat – bio je jasan varaždinski strateg

U varaždinsku se ekipu ustabilio i mladi Ivan Nevistić koji je posuđen iz Rijeke. U zadnje vrijeme sve je sigurniji među vratnicama te je svjestan kako i ekipa igra bolje osjećajući se sigurno. Svjestan je Ivan i kako ova ekipa ima kvalitetu, ali i mnogo mjesta za napredak.

– U Solinu nas čeka teška utakmica, ali znamo kako Solin nije dobar kao prošlih godina. Bez lažne skromnosti, u Solin odlazimo po bod ili sva tri. Dat ćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu – zaključio je Nevistić

Osim Sačera, za utakmicu u Solinu neće konkurirati i Senić koji je dobio treći žuti karton. Dobra je vijest kako se u sastav vraćaju Erić i Prahić, a o igranju Darija Jerteca odlučit će se prije početka utakmice.

Utakmica protiv Solina na rasporedu je u subotu, 30. rujna s početkom u 16 sati na stadionu pokraj Jadra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije