KOKICE Lokomotiva s devet reprezentativki pala u Varaždinu!

Nakon prošlotjedne pobjede u gostima kod Dugog Sela, momčad ŽRK Koke upisala je prvu prvenstvenu pobjedu pred domaćom publikom. Ta pobjeda ujedno je i veliki skalp jer su ‘Kokice’ s 26:25 (15:15) porazile zagrebačku Lokomotivu u čijim se redovima nalazi 9 hrvatskih reprezentativki na čelu s trenerom reprezentacije Nenadom Šoštarićem.

U prvom poluvremenu utakmica momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, ali na odmor se otišlo s izjednačenim rezultatom 15:15. U nastavku utakmice vodila je Koka, ali je pred kraj utakmice Lokomotiva izravnala rezultat. Ipak, sretnije su na kraju bile varaždinske rukometašice jer im je Josipa Tomić svojim pogotkom donijela veliku pobjedu.

Za ovu pobjedu su se na listu strijelaca upisale samo četiri ‘Kokice’. Dejana Milosavljević postigla je 11 golova, Silvija Masnić 9 golova, Josipa Tomić 4 gola i Jelena Blažek 2 gola.

Ova je pobjeda ostavila Canjuginu momčad na stopostotnom učinku u novoj sezoni, a po nastavak pobjedničkog niza kreću u nedjelju, 7. listopada, kada gostuju kod riječkog Zameta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije