NOGOMET Saznajte derbije šestog kola Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin

Nakon pet odigranih kola u 4. HNL Čakovec-Varaždin Nedelišće je vodeća ekipa što predstavlja pomalo iznenađenje kada se zna da su pred prvenstvoi bili u problemima s ekipom te su u posljednji trenutak doveli nekoliko igrača što se potvrdilo kao pun pogodak.

U nedjelju ih očekuje derbi utakmica u Domašincu, gdje ih domaćin Dinamo, novajlija u ligi koji je u minulom kolu zaustavio Polet, dočekuje izuzetno motiviran da im nanese prvi prvenstveni poraz. Utakmicu sude Jelić, Rohtek, Vitez – Vodopija.

Drugoplasirani Polet na svom igralištu u subotu ugošćuje Slobodu iz Slakovca i apsolutni je favorit utakmice koju sude Filipić, Jakovljev, Fic – Panić.

Trećeplasirana Podravina gostuje kod Bednje koja je puno bolja ekipa nego to trenutno pokazuje prvenstvena ljestvica, i ne bismo se iznenadili ako ostvare povoljan rezultat ili pobjede Podravinu koja je papirnati favorit. Ovu utakmicu sude Žganec, Čižmešija, Mesarić – Vugrinec.

Rudar iz Murskog Središća je na petom mjestu i igra u Murskom Središću s Plitvicom koja je u minulom kolu ostvarila prvu prvenstvenu pobjedu. Domaćin je favorit, ali u nogometu je sve moguće, a suci utakmice su Pajtak, Jarnjak, Pintarić – Šoltić.

Zelengaj je u minulom kolu teško izgubio i u utakmici s Međimurcem, koji igra neprepoznatljivo, je favorit. Ovu utakmicu sude Velđi, Mihalić, Kolarić – Medved.

U međimurskom derbiju u nedjelju prijepodne Sloga ugošćuje Mladost Komet i priželjkuje pobjedu (Buden, Kapeš, Šambar – Toplek), dok Nedeljanec, koji je skliznuo na posljednje mjesto, igra s Pušćinama i jednostavno mora pobijediti u utakmici koju sude Dumančić, Novak, Mustač – Loparić.

Novi Marof je u minulom kolu slavio u Pušćinama, dok u ovome kolu igra s Jalžabetom i očekuje pobjedu, ali i gosti će pokušati ostvariti povoljan rezultat, stoga će utakmica biti izuzetno zanimljiva. Sudit će je nogometni suci Dumančić, Novak, Mustač – Loparić.

Parovi 6. kola: subota – Rudar – Plitvica (G), Polet SMnM – Sloboda (S), Zelengaj – Međimurec, nedjelja 10 sati Sloga (Č) – Mladost Komet, Bednja – Podravina, Dinamo (D) – Nedelišće, Nedeljanec – Pušćine, Novi Marof – Jalžabet. Utakmice započinju u 16.30.

Poredak: Nedelišće 15, Polet (SMnM), Podravina 13, Dinamo (D), Rudar 11, Sloga (Č), Jalžabet 7, Zelengaj, Mladost Komet 6, Međimurec, Sloboda (S) 5, Novi Marof 4, Bednja, Pušćine, Plitvica (G) 3, Nedeljanec 1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije