NOGOMET Varaždin odlazi po skalp nove vodeće momčadi

Utakmica Kupa protiv Cibalije odgođena je za 18.10, ali za NK Varaždin nema vremena za odmor. Cibalia je, bar na neko vrijeme izbačena iz glave, a pred ekipom Marija Kovačevića nova je utakmica prvenstva. Ponovno idu na noge trenutno vodećem, ali ovaj je put to momčad Gorice.

Gorica je u dosadašnjem dijelu prvenstva uspjela skupiti 15 bodova ostvarivši pet pobjeda i jedan poraz. Također, ove su godine igrali i kvalifikacije za prvu HNL što pokazuje kako su jedna ozbiljna momčadi te da se nisu slučajno našli na vrhu tablice.

U taboru NK Varaždina nakon pobjede nad Dinamom vlada pozitivna atmosfera, a ekipu se vratili i prvotimci koji su vukli ozljede od utakmice s Dinamom.

– Gorica je ekipa koja ima iskusnu obranu razigrani vezni red, to je ekipa koja ima glavu i rep. Morat ćemo biti itekako oprezni i čvrsti da tamo postignemo rezultat, a vjerujem da ćemo biti upravo takvi – zaključio je Kovačević

Utakmica protiv Gorice na rasporedu je u subotu, 23. rujna, s početkom u 16 sati i 30 minuta na gradskom stadionu u Velikoj Gorici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije