2. HNL Varaždin s tri pogotka poražen u Lučkom

Nogometaši Varaždina na utakmicu s Lučkom otputovali su nakon prošlotjednog poraza protiv Sesveta (0:2), a na umu im je bilo vraćanje na pobjedničke staze. Smatralo se kako je mogući pritisak pred domaćom publikom bio prevelik za Kastelove dečke, ali ovaj put ni na gostujućem terenu nisu uspjeli osvojiti bodove.

Varaždinski nogometaši nisu uspjeli uspostaviti svoju igru, a Lučko je to znalo dobro iskoristiti. Domaćini su u 40. minuti poveli golom Petrovića te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Na poluvremenu je zbog ozljede igru morao napustiti Igor Prahić umjesto kojeg je ušao Karlo Sambolec, a Kastel je odlučio i umjesto Drožđeka ubaciti Petrovića. Te mu zamjene nisu pomogle jer je njegova ekipa do kraja primila još dva pogotka. U 52. minuti zabio je Tomislav Barišić, a u 84. minuti konačan je rezultat postavio Kunštić.

Kastelovi dečki upisali su drugi poraz u nizu te situacija u klubu nije bajna. Ispred Varaždina bila su postavljena velika očekivanja koja u početku prvenstva nisu ispunjena. Vrijeme će pokazati je li ovaj zaključak bio prerano donesen ili će uprava Varaždina posegnuti za nekim promjenama.

Priliku za dokazivanje varaždinski će nogometaši imati pred domaćom publikom protiv teškog protivnika, druge ekipe zagrebačkog Dinama. Dinamo II u Varaždin dolazi nakon remija sa Sesvetama (1:1), ali kao trenutno vodeća momčad 2. HNL. Bit će to pravi podvig za NK Varaždin, ali i prava prilika da pokažu kako su spremni na sve izazove druge lige, kao i povratak na pobjedničke staze.

Utakmica protiv Dinama na rasporedu je u subotu, 16. rujna, s početkom u 15 sati na stadionu u Zagrebačkoj 94.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije