NOGOMET Odigrano 3. kolo međužupanijske lige, pogledajte rezultate

U 3. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin Jalžabet je minimalnim rezultatom savladao Zelengaj. Pobjedonosni pogodak postigao je Marić u 77. minuti.

Podravina je očekivano slavila u utakmici sa Slobodom iz Slakovca. Renato Sakač u 44. minuti postiže pogodak vrijedan pobjede.

Nedeljanec nije uspjelo zaustaviti Polet koji je ostvario pobjedu od 4:2. Već u 1. minuti Medved dovodi goste u vodstvo da bi Matučec u 62. minuti poravnao rezultat na 1:1. Ponovno Medved dovodi Polet u vodstvo pet minuta kasnije, dok Vinko u 73. minuti odvodi goste u vodstvo od 1:3. Tri minute kasnije ponovno, treći puta na ovoj utakmici, Medved postiže pogodak, da bi Kišić u 80. minuti pogotkom tek uspio ublažiti poraz.

Dinamo je pogocima Markovića u 11. te Krznara u 81. minuti ostvario pobjedu nad Novim Marofom koji je također imao svoje prilike koje nije realizirao.

Pušćine su nakon ostavke trenera Cara ostvarile pobjedu nad Bednjom. Ribić u 69. i 90. minuti bio je strijelac za domaćina. Međimurec je teško porazio Plitvicu rezultatom od 7:0. Kregar je u 11. načeo goste da bi Treska u 19. i 41., Hrustek u 54. i 88., Deglin i Yokoyama u 83. minuti završio golidijadu.

U međimurskim derbijima Nedelišće je ostvarilo pobjedu nad Slogom u samoj završnici utakmice pogocima Mandića u 88. i 90. minuti.

Rudar je slavio u Prelogu pobijedivši Mladost Komet minimalnim rezultatom, a strijelac je bio Vurušić u 36. minuti.

Rezultati 3. kola: subota Nedelišće – Sloga (Č) 2:0, Mladost Komet – Rudar 0:1, Podravina – Sloboda (S) 1:0, nedjelja Pušćine – Bednja 2:0, Dinamo (D) – Novi Marof 2:0, Međimurec – Plitvica 7:0, Nedeljanec – Polet (SMnM) 2:4, Jalžabet – Zelengaj 1:0

Poredak: Polet, Nedelišće, Podravina, Rudar 9, Dinamo/D 7, Sloboda, Jalžabet, Sloga 4, Međimurec, Mladost Komet, Zelengaj, Pušćine 3, Nedeljanec, Novi Marof 1, Bednja i Plitvica 0 bodova. Parovi 4. kola; Novi Marof-Nedelišće, Sloga/Č-Pušćine, Bednja-Jalžabet, Zelengaj-Mladost Komet, Rudar-Podravina, Sloboda-Međimurec, Polet-Plitvica, Nedeljanec-Dinamo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije