NAJAVA Treće kolo MŽNL lige donosi brojne zanimljive utakmice

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 3. kolo 4. HNL Čakovec – Varaždin koje donosi mnogo zanimljivih utakmica.

U subotu Nedelišće ugošćuje Slogu iz Čakovca, a domaćin je u ovoj utakmici favorit. Utakmicu sude Tomičić, Mihoci, Čurila – Peček.

Istog dana u Prelogu Mladost Komet igra s Rudarom, koji je odlično startao i u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka. Suci ove utakmice su Novosel, Kapeš, Henezi – Posedi.

Podravina na svom igralištu u Ludbregu igra sa Slobodom iz Slakovca koja je ostvarila pobjedu i remi. Domaćin je favorit, ali treba će mu mnogo truda ne bi li došao do pobjede. Utakmice će suditi Velđi, Sukanec, Tuksar – Panić.

U nedjelju Nedeljanec igra na svom terenu protiv vodećeg Poleta koji je favorit, ali domaćin će učiniti sve ne bi li ga iznenadio. Filipić, Brljak, Felker – Mavriček sudit će ovu utakmicu.

Dinamo je vrlo dobro startao i uknjižio pobjedu i neriješen rezultat. U goste mu dolazi Novi Marof i domaćin priželjkuje pobjedu, ali gosti će sigurno tražiti svoju priliku za povoljan rezultat. Utakmicu sude Pavlić, Rohtek, Pintarić – Toplek.

Klub iz Pušćina je nakon dva poraza promijenio trenera, a na megdan mu stiže Bednja koja je također u dva susreta poražena. Gosti su lagani favoriti ove utakmice koju će suditi Slunjski, Šambar, Nikolić – Šoltić.

Jalžabet na svom terenu igra s neugodnim Zelengajem i očekuje pobjedu, iako su gosti jako dobra ekipa koja će pokušati doći do pobjede, stoga su u ovoj utakmici moguća sva tri znaka. Suci utakmice su: Juras, Šupljika, Horvat – Kapeš.

Međimurec je apsolutni favorit protiv Jalžabeta, a utakmicu sude Kramar, Remar, Premužaj – Vodopija.

Parovi 3. kola: Nedeljanec – Polet/SMNM, Dinamo – Novi Marof, Nedelišće – Sloga, Pušćine – Bednja, Jalžabet – Zelengaj, Mladost Komet -Rudar, Podravina – Sloboda/S, Međimurec – Plitvica. Sve utakmice započinju od 17 sati.

Poredak: Polet, Nedelišće, Podravina, Rudar 6., Dinamo, Sloboda, Sloga 4, Mladost Komet, Zelengaj 3, Nedeljanec, Jalžabet, Novi Marof 1, Bednja, Međimurec, Plitvica, Pušćine 0 bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije