3. HNL ‘Bumbari’ po nove bodove ponovno idu put Slavonije

Nakon velikog boda u gostima kod Vukovara 1991, ‘Bumbari’ ponovno moraju krenuti put Slavonije. Ovog puta protivnik im je nekadašnji član prve HNL, Marsonia iz Slavonskog Broda. Klub iz kojeg su potekli Mario Mandžukić i Ivica Olić danas je samo sjena onog što je bio nekad. Tako će se u ovoj utakmici susresti dva velika imena, no ovaj put u nešto nižem rangu natjecanja.

– U Slavonski Brod idemo s optimizmom. Marsonia je favorit – prvo kolo pobijedili su Oriolik u gostima, ali nama to ne predstavlja problem. Igrat ćemo čvrsto te ćemo pokušati uspostaviti bolju igru prema naprijed. Glasna podrška naših Stonesa ponovno će biti uz nas, pa zašto ne bi pokušali otići kući i sa sva tri boda – zaključio je Dominik Broz, uzdanica Varteksovog veznog reda.

Prvi susret u Vukovaru završio je bez pogodaka, a prvijenac Varteksa u 3. HNL možemo očekivati već ove nedjelje. White Stonesi su ponovno pozvali na opću mobilizaciju te će i oni u velikom broju krenuti put Slavonskog Broda. Dobra atmosfera i podrška s tribine tako neće izostajati, a za pozitivan rezultat pobrinut će se Jukićevi dečki.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 3. rujna, s početkom u 17 sati i 30 minuta na Stadionu uz Savu u Slavonskom Brodu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije