RUKOMET ‘Mali’ Vidovec ugostio slavni banjalučki Borac i pobijedio!

<p

Rukometaši Vidovca svladali su u subotu u prijateljskom ogledu slavni banjalučki Borac, u vrlo zanimljivoj utakmici.

Zahvaljujući agilnoj klupskoj Upravi, ljubitelji rukometa u Vidovcu svjedočili su u subotu gostovanju još jedne velike ekipe, banjalučkog borca, aktualnog prvaka BiH, i višestrukog prvaka Jugoslavije, osvajača europskih trofeja.

‘Mali’ Vidovec uspio je svladali ‘veliki’ Borac m:tel, pobijedivši u susretu u kojem je Borac vodio veći dio utakmice. Utakmica je počela svečano, u 22. sekundi se naime, od aktivnog rukometa oprostio Damir Turković, igrač koji je u karijeri nosio dres Varteksa, Nexea i Perutnine, a koji je posljednjih šest godina Vidovčanin.

Gosti su bolje otvorili prvo poluvrijeme, vodili s nekoliko golova prednosti, a s tri gola razlike su otišli na odmor. Vladan Đurđević bio je nezaustavljiv u prvom dijelu, ali domaći teren bio je veliki motiv za domaćina, iako su igrali i bez jednog od najvažnijih igrača Zorana Jeftića, koji se oporavlja od ozljede.

U nastavku gledamo Vidovec koji dolazi sve bliže, uz nositelje igre Štefičara i Težaka, a prije svega sjajnog Alena Grda. U prelomnim trenucima, u posljednje četiri minute, Grd brani čak tri sedmerca gostima, potvrđuje svoju odličnu formu, te na kraju Vidovec pobjeđuje 28:26.

Vidovec tako nastavlja s dobrim igrama u pripremnim utakmicama, za ozbiljno sve počinje za tri tjedna, kada će u sklopu 1. HRL ugostiti PPD Zagreb 2, u prvom kolu sezone 2017/18.

Vidovec – Borac m;tel 28:26 (12:15)

Vidovec – Varšić, Doboričnik 5(3), Obrljan, Blaži, Štefičar 7, Hirš 1, Trojko 3, Turković, Matučec, Kelemen 1(1), Melnjak 1, Goričanec, Težak 5, Zrinski 3, Herman 2, Grd. Trener: Igor Senečić.

Borac m:tel – Beširević, Stošljević 2, Đurđević 8(1), Hercegovac 3, Daničić 2, Mijatović, Bubić, Subotić, Nježić, V. Knežević, Bezbradica 3(3), N. Knežević, Marić 3, Ćelić 1, Šešić 2, Ćeranić 1, Čabrilov, Komnenović 1. Trener: Bojan Unčanin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije