STOLNI TENIS U subotu i nedjelju u Varaždinu 7. VzPong

Stolnoteniski klub STARR iz Varaždina u subotu i nedjelju u varaždinskoj gradskoj sportskoj dvorani (Areni) organizira tradicionalni VzPong. U subotu od 9.30 sati će se u 7 kategorija natjecati neregistrirani igrači i igračice i kadeti (r. 2003. i ml.), kadetkinje (r. 2003. i ml.), seniori, seniorke, mlađi veterani (r. 1977. i stariji), stariji veterani (r. 1967. i st.) i veteranke (r. 1977. g. i st.).

Također u subotu, od 14 sati, u dvije kategorije (seniori i seniorke) započet će turnir u ping-pongu (drvenim reketima, koje osigurava organizator), a u nedjelju u 9.30 sati s natjecanjem će započeti registrirani i to najmlađi kadeti (r. 2007. i ml.), najmlađe kadetkinje (r. 2007. i ml.), kadeti (r. 2003. i ml.), kadetkinje (r. 2003. i ml.), seniori i seniorke, s time da se za kategorije najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja mogu prijaviti i neregistrirani.

Prijave se najkasnije do petka 25. kolovoza šalju – za neregistriane na: amaterski@stolni-tenis.com.hr, za registrirane na: profesionalni@stolni-tenis.com.hr, a za turnir u ping-pongu do pola sata prije početka na:drazen-borovec@gmail.com, a prijavnina za sve kategorije je 60 kn (uključuje pizzu).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije