BASEBALL Međunarodni turnir ‘Vindi Iso Sport 2017’ od 25. do 27. kolovoza

Predstojećeg vikenda, od petka 25. kolovoza do nedjelje 27. kolovoza, Baseball klub ‘Vindija’ Varaždin, pod generalnim sponzorstvom Vindije d.d., organizira međunarodni turnir ‘Vindi Iso Sport 2017’.

Ovaj već tradicionalni baseball sportski event, dvadeseti po redu, okupit će oko 150 mladih bejzbolaša iz Srbije, Mađarske i Hrvatske.

Gostovat će ukupno deset ekipa u dvije uzrasne kategorije; mladež U12 i kadeti U16, a odigrat će se ukupno 19 utakmica na baseball stadionu na Srednjoškolcu.

Utakmice će se igrati cijelioga dana, od 9:30 do 18 sati, a domaćin, BK Vindija, nastupa u kategoriji mladeži s dvije ekipe i jednom ekipom u kategoriji kadeta.

Kako u prvoj polovici mjeseca rujna igraju finalne turnire bejzbolskog prvenstva Hrvatske i mladež i kadeti, ovaj turnir bit će dobra priprema varaždincima za nadolazeći jesenski period.

Osim natjecateljskog, turnir ima i svoj zabavni karakter. U petak će biti održana prijateljska softball utakmica između trenera, roditelja i igrača, a u subotu u 19 sati mladi bejzbolaši gostuju u Vindilandu, gdje će predstaviti svoj sport te održati bejzbolsku radionicu za sve prisutne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije