ŽUPANIJSKI KUP Varaždin razbio Slobodu, Varteks rutinski protiv Udarnika

Današnjim je utakmicama kompletirano drugo kolo Županijskog nogometnog kupa. Ovog je vikenda odigrano 16 utakmica te su sada poznati sudionici osmine finala.

Nakon subotnje ‘generalke’ protiv Gorice, NK Varaždin je, moglo bi se reći, odradio lakši trening protiv varaždinske Slobode pobijedivši rezultatom 11:0. Na stadionu Sloboda ‘Bumbari’ su rutinski savladali Udarnik 32 rezultatom 4:0. Također, valja izdvojiti i visoke pobjede Drave (SĐ) nad Poletom (M) rezultatom 0:11 te domaći trijumf Bednje protiv Novakovca rezultatom 8:0.

Od ostalih rezultata tu je pobjeda Dubravke-Zagorac nad Lunjkovcem rezultatom 0:1. Na domaćem je terenu Sloboda (T) bila bolja od Čeva sa 4:3, dok je Beretinec bio bolji od Podravca (SV) rezultatom 4:2. Zelengaj je nadvisio Dinamo (B) sa 5:1, a Mladost (VT) je sa 7:2 pobijedila Dinamo (A). Zadrugar je u gostima sa 3:5 svladao Polet (T), Novi Marof je sa 4:1 svladao Strugu-Rovokop, dok je Podravina izbacila Bukovčan rezultatom 4:0. Radnički je sa 0:2 izbacio Mladost (M), dok je druga Mladost (Š) bila uspješnija te pobijedila Polet (C) sa 3:2. Jalžabet je na domaćem terenu svladao Ivančicu rezultatom 4:1, a Mladost (S) je sa 0:1 izgubila od Bratstva.

Osmina finala na rasporedu je 6. rujna, a parovi su:

Podravina – Radnički

Jalžabet – Drava (SĐ)

Novi Marof – Mladost (Š)

Bednja – Zadrugar

Dubravka-Zagorac – Sloboda (T)

Varaždin – Podravac (SV)

Zelengaj – Varteks

Mladost (VT) – Bratstvo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije