NK Varteks počeo pripreme u Čakovcu, Antun Jukić novi trener

Nakon velike ‘trakavice’ oko korištenja varaždinskog stadiona, te beskrajnog ping – ponga na relaciji NK Varteks – Grad – Zajednica Športskih Udruga Grada Varaždina, nogometaši Varteksa krenuli su sa pripremama za novu sezonu u susjednom Čakovcu, na stadionu ŠRC Mladost.

Da paradoks svemu tome bude još veći, Međimurci su kao dobri domaćini dozvolili da Varteks trenira na glavnom, dok se njihova perjanica, NK Međimurje, počelo pripremati na pomoćnom terenu. – rekao je Dalibor Leskovar, sportski direktor NK Varteksa.

U NK Varteks bili su primorani na takav potez, s obzirom da ZŠUGV ne može ( ili ne želi ) omogućiti ‘Bumbarima’ da ako su ih već ‘preselili’ na stadion Slobode, da onda tamo i treniraju, već uporno inzistiraju na terenu u Jalkovcu koji, kako tvrde u Varteksu, ne ispunjava ni minimalne uvjete za normalno odvijanje trenažnog procesa.

Novi trener Varteksa Antun Jukić, koji je kao vrlo mlad i iznimno perspektivan trener već osvojio dva naslova županijskog prvaka u susjednom Međimurju, na prvoj je prozivci imao 19 igrača. Tako su na čakovečki travnjak istrčali Darko Trstenjak, Robert Malnar, Romano Nježić, Tomislav Turković, Luka Modrić, Ivan Sokser, Tihomir Šoštarić, Emanuel Škvarić, Matija Kuhar, Dominik Broz, David Sušac, Tin Dvorski, Nikola Šobak, Sandro Martinčević i Goran Spasić.

Sa strane su trening pratili ozlijeđeni Saša Dreven i Juraj Hižak, dok će se uskoro ekipi priključiti i Borna Radić i Moris Kuhta. Naravno, uprava kluba intenzivno radi i na dodatnom osnaživanju momčadi, te, osim još igrača koji stižu na probu, očekuju i nekoliko zvučnih pojačanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije