BENO I BAJA U finalu memorijalnog turnira Grawe Junajted bolji od Remetinca

Ekipa varaždinskog MNK Junajted, ovaj put pod imenom Grawe Junajted, uvjerljivo je osvojila memorijalni malonogometni turnir ‘Beno i Baja’ u Kućan Marofu.

Na turniru se okupilo 13 ekipa, koje su bile podijeljene u četiri skupine. Nakon odigranih uzbudljivih utakmica četvrtine finala, u polufinalu je prvo ŠD Remetinec s 3-1 svladao ekipu Buffet Mladost, dok je Junajted sa 5-0 bio bolji od Poleta iz Tuhovca.

Dečki iz Poleta na koncu su ipak osvojili treće mjesto pobijedivši Buffet Mladost, a u finalu su se tako, sasvim zasluženo, našle dvije najbolje ekipe na turniru – Grawe Junajted i ŠD Remetinec.

Zaista lijep mali nogomet gledali su mnogobrojni okupljeni u finalu, no ekipa Junajteda predvođena što sadašnjim, što bivšim prvoligaškim igračima, nije suparniku pružila previše šansi i slavila je sa na koncu uvjerljivih 4-0 i suvereno osvojila turnir.

Za pobjedničku ekipu Grawe Junajted igrali su: Saša Dreven, Alen Gluhak, Dejan Glavica, Robert Malnar, Marin Šinjori, Luka Modrić, Petar Sabolić i Luka Ljubek, a voditelj im je bio Dalibor Leskovar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije