Veteranima Varteksa ‘drvena’ medalja, Dubravko Ptiček najbolji igrač turnira!

Veterani Varteksa (rukomet) ovog su vikenda sudjelovali na snažnom međunarodnom turniru veterana u Bjelovaru ‘Bjelovarski cepelin’, i osvojili ‘drvenu’ medalju, odnosno četvrto mjesto.

Turnir je održan u organizaciji Veteranskog kluba Bjelovar, a igrale su i neke od legendi Partizana, osvajači europskog kupa, između ostalih i ‘najveći’ Hrvoje Horvat. Turnir je bio međunarodni, a igrale su i žene i muškarci, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Varaždinski rukometaši nastupili su u snažnom sastavu: Vujović i Pitner kao vratari te Godinić, Ptiček, Jembrih, Malner, Radujković, Brkinjač, Rodik, Žnidarić i Mikić u polju. Odlično su krenuli prvog dana, svladali KTC i Novsku te se plasirali u polufinale, koje je igrano drugi dan.

Tu im se na putu ispriječila Nova Gradiška, koju nisu mogli svladati te su poraženi u ključnom susretu rezultatom 9:7. U drugom polufinalu su karlovački veterani VRK Dubovac s minimalnih 9:8 pobijedili domaćina Bjelovar te se plasirali u finale.

U utakmici za treće mjesto veterani Varteksa poraženi su protiv Bjelovara rezultatom 11:6, dok je u finalu karlovački Dubovac stigao do naslova prvaka, pobijedivši Novu Gradišku.

Za utjehu varaždinskim rukometašima vrijedi naglasiti da je Dubravko Ptiček proglašen najboljim rukometašem cijelog turnira, u izuzetno respektabilnoj konkurenciji. Najbolji vratar bio je Mario Ladić iz Bjelovara, najbolji strijelac Mladen Ivanišević iz Nove Gradiške, dok je nagrada najatraktivniji cepelin pripaka RK Perspektiva.

Boje Varaždina ‘branio’ je na ovom snažnom dvodnevnom turniru i sudački par Jeftić-Peković, i to vrlo uspješno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije