ROTARY NOGOMETNI TURNIR Prvo mjesto osvojila ekipa iz RC Zagreb Zrinjevac

Rotary Club Varaždin 1181 po 7. puta zaredom bio je organizator i domaćin hrvatskim rotarijancima, ljubiteljima malog nogometa u jedinstvenom, cjelodnevnom sportskom druženju.

Ove godine varaždinci su u subotu, 3. lipnja, na sportskim terenima sportskog centra TTS u Varaždinu, ugostili brojne predstavnike klubova, uključujući drage prijatelje iz RC Zagreb Zrinjevac, RC Zagreb 1242, RC Prelog te uz domaćina i ostala dva varaždinska Rotary kluba – RC Varaždin i RC Varaždin Jug.

Na turniru su sudjelovale i nezaobilazne mlade snage – prijatelji iz Rotaract klubova Zagreb Zrinjevac, Zagreb 1242 te Rotaract kluba Varaždin, te po prvi puta – malonogometna ekipa Borbaratok iz susjedne Mađarske.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa iz RC Zagreb Zrinjevac, koja je u finalu pobijedila ekipu RC Prelog.

Prijatelji iz RC Zagreb Zrinjevac, zajedno sa svojim rotaraktovcima osvojili su uz prvo mjesto na turniru, i priznanje za fair play ekipu te individualne nagrade za najboljeg igrača te najboljeg golmana.

Treće mjesto su osvojili domaćini – RC Varaždin 1181, koji su u utakmici za treće mjesto pobijedili RC Zagreb 1242.

Nakon turnira, u odličnoj i prijateljskoj atmosferi rotarijanci su uz izvrstan grah i rashlađene gemište nastavili sa druženjem do kasnih večernjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije