KOŠARKA Dogovorena suradnja između KK Sjever i KK Podčetrtek iz Slovenije

U subotu 27. svibnja, 2017. dogovorena je suradnja dvaju košarkaških klubova: KK ‘Sjever’ iz Varaždina i KK ‘Podčetrtek’ iz Slovenije koja počinje s realizacijom od rujna ove godine.

Na sastanku su sudjelovali treneri klubova Petar Zajec i Bostjan Šelekar te tajnica KK ‘Sjever’ Tea Pavičić Zajec, a kroz dogovorenu suradnju klubovi će sudjelovati u odigravanja prijateljskih utakmica i zajedničkih sportskih projekata.

– U međusobnim susretima dvaju klubova planirano je uključivanje dječaka i djevojčica škole košarke KK ‘Sjever’, ali i selekcijskih ekipa iz KK ‘Vindija’ – rekao je trener Petar Zajec.

Klub ‘Podčetrtek’ broji oko 150 članova koji nakon škole košarke imaju prilike sudjelovati u organiziranim ligama svih dobnih uzrasta. Košarka je vrlo popularan sport u našem kraju, što su prepoznali i brojni donatori koji sudjeluju u financiranju aktivnosti kluba.

– Zadovoljni smo dogovorenom suradnjom naših klubova koja će zasigurno rezultirati dobrim sportskim projektima, ali i uspjesima u budućnosti – naglasio je trener KK ‘Podčetrtek’ Bostjar Šeleker’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije