ZAVRŠNICA Kadeti Varaždina 1930 u polufinalu državnog prvenstva!

Mladi varaždinski rukometaši, kadeti Varaždina 1930 plasirali su se u polufinale državne završnice u Umagu, pobjedom nad Senjom 23:20 i ostvarili time sjajan uspjeh. Radi se o izuzetno talentiranoj generaciji, koja je već godinama na okupu, a ovaj veliki uspjeh potvrda je njihovog talenta. U polufinalu će u subotu u 20:30 igrati protiv riječkog Zameta.

> Kadeti Varaždina remizirali s Karlovcem, u petak Zagreb i Senj

Nakon jučerašnjeg remija protiv Karlovca, u ‘infarktnoj’ završnici, kadeti Dabrova (godište 2000 i mlađe) u petak su igrali protiv renomiranog PPD Zagreba, a dobra vijest došla je već nakon prve utakmice, gdje su Senj i Karlovac odigrali ‘samo’ neriješeno.

Bio je to signal treneru Žnidariću da protiv Zagreba prigodu da igračima koji inače manje igraju. Znalo se naime da će ključna biti treća utakmica, s obzirom da je Zagreb najkvalitetnija ekipa. Utakmica Zagreb – Varaždin 1930 završila je tako rezultatom 40:15.

U 16 sati igrali su mladi Dabrovi ključnu utakmicu, a nisu u njoj najbolje startali, bilo je prisutno očito ponešto grča, pa je Senj poveo rezultatom 5:2. Do poluvremena je ekipa Varaždina smanjila na minus 1.

Mladi Senjani su bili vrlo uporni, vodili i u nastavku, ali je ipak ekipa Varaždina u posljednjih desetak minuta preokrenula susret u svoju korist, za konačnih 23:20.

U redovima Varaždina najefikasniji je bio Matej Tači sa sedam pogodaka, od čega četiri iz penala. Dino Divjak postigao je četiri, a David Car i Fran Puček po tri, dok je Filip Baranašić bio odličan na golu. Presudila je kolektivno odlična igra, u napadu i obrani, a sljedeći protivnik bit će im Zamet. U drugom polufinalu igrat će Zagreb i Dubrava.

Varaždin 1930 – Senj 23:20

GRK Varaždin 1930 – Vresk, Tači 7(4), Murk 1, Horvat, Vojnović, Divjak 4, Car 3, Cerovečki, Puček 3, Budinski, Artić 1, Vargek, Žganec Brajša 1, Maros, Kranjec 1, Baranašić. Trener: Emerson Žnidarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije