Kadeti Varaždina remizirali u ‘trileru’ s Karlovcem, u petak Zagreb i Senj

Kadeti Varaždina 1930 svoju ‘avanturu’ zvanu Umag, gdje sudjeluju na završnici kupa, započeli su remijem protiv Karlovca. Bila je to prava triler završnica, gdje su samo minutu prije kraja gubili s dva gola, no na kraju uspjeli izvući neriješno.

Bila je to utakmica gdje je prednost od početka do kraja prelazila s jedne na drugu stranu. Radilo se o bitnom susretu jer je za pretpostaviti da će se upravo Varaždin 1930 i Karlovac boriti za drugo mjesto, uz pretpostavku da je PPD Zagreb snažniji, a Senj nešto slabiji. No, sve je to samo na papiru, rukomet je nepredvidljiv, kao što je pokazala i ova utakmica.

Poluvrijeme je završilo minimalnom prednošću Karlovčana (9:8), ali varaždinska ekipa, koju s klupe vodi Emerson Žnidarić bolje ulazi u nastavak utakmice te uglavnom imaju minimalnu prednost. Desetak minuta prije kraja vodili su s dva gola prednosti no Karlovčani okreću utakmicu u svoju korist te na ulasku u posljednju minutu vode s dva gola.

U posljednjoj minuti pravi preokret, prvo Fran Murk smanjuje na 19:20, a potom Matej Tači i poravnava za konačnih 20:20.

– Bila je to odlična utakmica, možda i najbolja dosad na ovoj kadetskoj završnici. Naši dečki su se maksimalno borili, stvarno su ginuli do kraja, i na kraju neriješeno, a utakmica je mogla otići na obje strane – istaknuo je Vladimir Malner, pomoćni trener.

Sutra u 11:30 varaždinski rukometaši igraju protiv PPD Zagreba, koji je redovni dio sezone okončao na prvom mjestu te je favorit skupine, a potom u 16:30 protiv Senja. U polufinale će prve dvije ekipe.

GRK Varaždin 1930Vresk, Tači 4, Murk 2, Vojnović 1, Divjak 2, Car, Cerovečki, Maros 2, Puček, Budinski 1, Artić 1, Vargek, Žganec Brajša 1, Kranjec 6(5), Horvat, Baranašić. Trener: Emerson Žnidarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije