Šafarić uoči Slavonije: Nadamo se pobjedi i ostanku na vrhu tablice

Nakon prošlotjedne uvjerljive domaće pobjede nad Marsonijom, nogometaše Varaždina u subotu očekuje vrlo teško gostovanje u Požegi kod NK Slavonije. Slavonija se nalazi na petom mjestu ljestvice sa 36 bodova, dok ekipa Varaždina i dalje drži sam vrh sa 43 boda.

Kako je do kraja prvenstva ostalo još samo osam kola, ovo je jedna od utakmica koja bi se mogla pokazati ključnom prema cilju kojem svi u klubu streme, a to je osvajanje naslova i plasman u 2. HNL.

– Očekujem vrlo tešku utakmicu kakva su uostalom i sva naša gostovanja po Slavoniji, no nadam se pobjedi i ostanku na vrhu ljestvice. Sve je u našim rukama i najugodnije je kada si sam krojiš sudbinu i ne ovisiš o nikome. Atmosfera u ekipi je na vrlo visokom nivou i osim ozljeđenih Kresingera i Vuka svi smo spremni za utakmicu -rekao nam je jedan od kultnih HNL-ovaca, kapetan Varaždina Nikola Šafarić.

S obzirom na položaj na ljestvici, utakmica je to koja svakako zavređuje epitet derbija kola, a utakmica počinje u 16:30. Nakon Slavonije NK Varaždin čeka još jedan derbi, domaća utakmica protiv Osijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije