Mlađi kadeti Rukometnog kluba ‘Varaždin’ prvaci su Lige Sjever!

U sklopu priprema za predstojeće Prvenstvo Hrvatske u Umagu, Rukometni klub Varaždin sudjelovao je s ekipom 2002. godišta na Međunarodnom turniru ‘Bjelovarski kesizubac’ u Bjelovaru te osvojio prvo mjesto, dok je Viktor Kociper proglašen najboljim igračem turnira.

Na putu do zlata rukometaši RK Varaždina pobijedili su rukometaše klubova iz Osijeka, Čazme, Koprivnice dvaput, Ludbrega te u finalu domaćina iz Bjelovara.

Dobrom uigranošću i formom te novim trenerom Vladimirom Ljubićem te pomoćnim trenerom Željkom Šestakom, mlađi kadeti RK Varaždina u sastavu Šestak, Kociper, Lučev, Mlakar, Puček, M. Herceg, Dombaj, Cesar, Papec te s vratarima Lesjakom, Sabolićem i T. Hercegom, kao prvaci Lige Sjever već treću godinu za redom kreću u borbu za državno odličje.

U nedjelju, 23. travnja, generacije 2002. i 2004. godišta RK Varaždina igraju posljednje kolo ovosezonske Lige.

Pozivaju sve ljubitelje varaždinskog rukometa na sportsko i navijačko druženje od 10 do 18 sati u Školsko-sportskoj dvorani u Graberju.

Rukometaši će odigrati četiri utakmice, a nakon toga svi zajedno od 18 sati proslaviti kraj još jedne uspješne mlađekadetske sezone Rukometnog kluba Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije