MŽNL: U 20. kolu derbi Varteksa i Poleta, Podravina gostuje kod Nedeljanca

Dvadeseto prvenstveno kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin donosi u Varaždinu derbi prvenstva utakmicu Varteksa i Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Domaćin silno motiviran ali također u odličnoj formi želi da ostvari pobjedu i preuzme vodeću poziciju dok pak su gosti kvalitetna ekipa također u odličnoj su formi stoga se očekuje kvalitetna i neizvjesna utakmica u kojoj su moguća sva tri znaka.

Utakmica se odigrava u nedjelju od 16. sati na stadionu u Jalkovcu dok utakmicu sude Slunjski, Vitez, Rohtek delegat Sokač.

U subotu kolo otvaraju u Slakovcu Sloboda i Rudar dok je u ovoj utakmici domaćin favorit jer nije baš u sjajnoj situaciji na prvenstvenoj ljestvici dok su suci utakmice Srnec, Felker, Horvat – Vugrinec.

Još jedan Međimurtski derbi odigrava se u Prelogu gdje Mladost Komet igra sa Nedelišće.

Također u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka a pravdu će dijeliti Tomičić, Šupljika, Tuksar – Petek. Zelengaj igra na svom travnjaku sa Plitvicom iz Gojanca i očekuje pobjedu dok gosti jednostavno moraju početi osvajati bodove jer su u nezavidnoj situaciji na prvenstvenoj ljestvici a utakmicu sude Jelić, Hantak, Jarnjak – Vodopija-

Međimurec igra sa Slogom iz Čakovca i favorit je utakmice koju sude Turk, Jakovljev, Mihalić – Lukinec.

Nedeljanec nakon visoke pobjede u Gojancu očekuje novu pobjedu protiv Podravine koja je nanizala dva uzastopna poraza.

Utakmicu sude Dumančić, Zobec, Žerdin – Kapeš. Pušćine igra sa Novim Marofom i favorit je ove utakmice u kojoj su suci Pavlić, Šambar, Vuković – Mezga. U derbiju začelja Zadrugar ugošćuje Jalžabet a u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka a utakmicu sude Novosel, Nikolić, Kapeš – Perko.

Parovi 20. kola: Sloboda/S-Rudar, Međimurec-Sloga/Č, Mladost Komet-Nedelišće, Zelengaj-Plitvica, Nedeljanec-Podravina, Varteks-Polet/SMNM, Pušćine-Novi Marof, Zadrugar-Jalžabet.

Poredak: Polet 45, Varteks 43, Nedelišće 38, Podravina 34, Rudar, Sloga 30, Međimurec 28, Mladost Komet, Zelengaj 27, Novi Marof 26, Nedeljanec 22, Pušćine 19, Sloboda/S 18, Jalžabet, Plitvica 16, Zadrugar 9.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije