‘Kokice’ remizirale na teškom gostovanju u Rijeci

Na uvijek neugodnom riječkom parketu rukometašice Koke osvojile su vrlo važan bod u borbi za 3. mjesto, završilo je remijem 23-23.

Bila je to vrlo zanimljiva i neizvjesna utakmica u kojoj nijedna ekipa nije uspjela stvoriti veću prednost od tri pogotka (10-7 u jednom trenutku imale su rukometašice Zameta).

Na kraju se tako remi čini kao najrealniji ishod dvoboja.

– Krenuli smo dobro i poveli 2-0 na startu utakmice, no onda smo počeli raditi dosta tehničkih grešaka čime je prednost prešla na njihovu stranu. U 52. minuti kod dva razlike za njih, dodatno smo pojačali napore u obrani, koja je ionako cijelu utakmicu dosta dobro funkcionirala i na kraju imali čak i napad za pobjedu u kojem smo, na žalost, pogodili stativu. Kod kuće smo pobijedili Zamet pet razlike, tako da svakako imamo bolji međusobni skor, a još nam se poklopio i rezultat iz Splita gdje su Splićanke svladale Sesvete, tako da moramo biti zadovoljni ovim remijem – rekao nam je trener vratarki Siniša Benko.

Koka je nastupila u sastavu: Jalušić (2), Balajić, Halili (2), Varšić, Jambriško, Masnić (5), Domjan (4), Dragišić (5), Furjan (2), Oštarjaš, Tomić (1), Čović (2), te vratarke Dominić i Golubić (7 obrana).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije