Težak poraz Varaždina na gostovanju u Ivankovu

Znalo se da će gostovanje u Ivankovu protiv tamošnjeg Bedema biti težak zadatak, no nitko nije očekivao pravi rezultatski potop Varaždinaca.

Pred oko 400 gledatelja, već u 7. minuti ‘pocrvenio’ je Ivan Novoselec, a iz kaznenog udarca Bedem je u vodstvo doveo bivši prvoligaški igrač dobro poznat varaždinskim ljubiteljima nogometa pošto je svojevremeno igrao pod Varteksovim tribinama – Mario Lučić. U 26. minuti već je bilo 2-0 golom Ivana Žgele što je bio i rezultat prvog dijela.

Vidjelo se da će Varaždin teško izvući nekakav pozitivan rezultat, u 56. Raić Sudar povisuje na 3-0 za domaćina, a kad je u 65. minuti drugi žuti dobio Matija Kolarić, sa devetoricom je to bila nemoguća misija.

Krajnji 4-0 rezultat postavlja Goran Borko u 71. minuti utakmice.

Žalba na suđenje

Ekipa Varaždina je nastupila u sastavu: Gavranović, Martinaga ( od 64. Antolek ), Jagačić, Čelić, Šafarić, Drožđek ( od 88. Malenović ), Kolarić, Kresinger ( od 68. Conjar ), Golik, Sambolec i Novoselec.

A nakon završetka utakmice u Ivankovu, predstavnici NK Varaždina prilikom pisanja zapisnika delegatu su najavili žalbu na suđenje.

U idućem kolu Varaždin na domaćem terenu dočekuje ekipu Koprivnice što je idealna prilika za povratak na pobjednički kolosjek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije