Rog ušao s klupe protiv Reala, Napoli poražen unatoč vodstvu na poluvremenu

Iako smo se nadali da će ga trener Sarri, s obzirom na fantastična izdanja u zadnje dvije utakmice protiv Juventusa i Rome uvrstiti u početni sastav, ipak je odlučio Marka Roga zadržati na klupi za pričuve kao asa u rukavu, u uzvratnoj utakmici osmina finala.

Nakon 1-3 iz prve utakmice počelo je obečavajuće po Napoli jer je u 24. minuti Mertens doveo svoju ekipu u vodstvo, a i momci s juga Italije djelovali su puno opasniji i dominantniji na terenu od igrača Reala koji su u prvom dijelu uspjeli složiti tek jednu opasnu situaciju pred golom Reine – stativu je pogodio Ronaldo.

No, u svlačionici je Zidane očito očitao bukvicu svojim zvijezdama, pa su puno agresivnije i odlučnije krenuli u nastavku što je rezultiralo izjednačenjem već u 52. minuti – ubačaj Kroosa u mrežu posprema Sergio Ramos.

Tada trener Napolija uvodi u igru Roga s nadom u preokret, no već minutu kasnije iz kornera zabija Real. Opet je najviši u skoku bio Ramos, a loptu malo skreće strijelac Napolijevog gola Mertens, upravo dovoljno da svog vratara učini nemoćnim.

Iako se Marko trudio i bilo ga je zaista po cijelom terenu (imao je 23 točna pasa i dva solidna udarca po golu), vremena za preokret više nije bilo, a još je i Real potvrdio pobjedu i na San Paolu pogotkom Alvara Morate u sudačkoj nadoknadi.

Luka Modrić igrao je za Real Madrid do 80. minute, dok Strinić i Kovačić nisu bili niti na klupi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije