Marko Rog konačno startao za Napoli, Juventus odnio prevagu u drugom dijelu

U prvoj utakmici polufinala talijanskog nogometnog kupa naš Marko Rog konačno je dobio priliku startati za svoj Napoli i to ni manje ni više nego protiv najtrofejnijeg kluba na ‘čizmi’ – Juventusa.

I odigrao je Marko odličnu utakmicu, no to smo od Marka već navikli, te bio među boljim pojedincima u svojoj momčadi sve dok ga u 83. minuti trener nije zamijenio Pavolettijem. Sa 90 posto točnih dodavanja i 11 osvojenih duela bio je pravi motor ekipe iza Milika, Insignea i Callejona, a na stranici Sofascore zaradio je ocjenu 7,4.

A upravo preko Callejona poveo je Napoli u 36. minuti što je ujedno bio i rezultat prvog dijela. U drugom je dijelu ipak ‘Stara dama’ odmah na početku dodala gas i već nakon dvije minute izjednačila pogotkom Paula Dybale iz jedanaesterca. U vodstvo su stigli u 64. golom Gonzala Higuaina, a konačni rezultat 3-1 postavio je Dybala svojim drugim golom, opet iz penala.

Spomenimo i da je Mario Mandžukić odradio cijelu utakmicu za Juve, a Marko Pjaca ušao u 84. minuti zamijenivši dvostrukog strijelca Dybalu. U redovima Napolija igrao je i Mario Strinić, također cijelu utakmicu.

Nadamo se da je svojim nastupom Marko uvjerio trenera Sarrija da sigurno zaslužuje svoje mjesto u početnom sastavu i da ćemo ga ubuduće češće viđati u postavi Napolija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije