Dabrovi remizirali u Sloveniji, najučinkovitiji kod Varaždinaca bio je Tokić

Bez trenera Vladimira Vujovića, kojeg viroza nikako ne pušta iz kreveta, rukometaši GRK Varaždin večeras su odigrali i treću pripremnu utakmicu. Protiv starih znanaca, slovenskog prvoligaša Jeruzalem Ormoža, samo su remizirali 29:29 (15:12).

Veći dio prvog poluvremena protekao je u izjednačenoj borbi s time da su gosti u nekoliko navrata bili u vodstvu, ali su pred kraj Dabrovi njihovih 11:12, serijom od 4:0, pretvoirili u vodstvo 15:12.

U drugom dijelu Varaždin je uglavnom vodio sa dva do tri gola razlike, a onda je popustio pa su gosti iz Ormoža njihovo vodstvo od 28:25, okrenuli u svoju korist 29:28. No stvar je spasio Frano Vujović golom u posljednjim sekundama.

Golove za GRK Varaždin postigli su: Tokić 8, Zobec 7, Frano Vujović i Hirš po 4, Vidaček i Grbac 2 te Novak i Šuker po 1 gol. Kod gostiju najefikasniji su bili Čudič sa 6 te Žuran i Cirar sa 5 golova.

Sljedeću provjeru Varaždin će imati ove subote, 21. siječnja, na turniru u Karlovcu. Osim domaćina Karlovca i Varaždina, nastupit će slovenski prvoligaš Dobova i Moslavina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije