Proglašenje najboljih sportaša Varaždina 30. siječnja, evo nominiranih!

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizator je 54. Proglašenja najboljih sportaša Grada Varaždina u okviru kojeg će se najboljim sportašicama, sportašima, sportskim kolektivima i sportskim djelatnicima na svečanosti koja će se održati u ponedjeljak, 30. siječnja, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, uručiti nagrade i priznanja.

U kategoriji Ženske sportske ekipe nominirani su Ženski rukometni klub ‘Koka’ i Stolnoteniski klub ‘Varaždin’.

Za sportašice godine nominirane su stolnotenisačica iz Stolnoteniskog kluba ‘Varaždin’ Petra Petek, savatistica iz Savate kluba ‘Omega’ Kristina Sokolić,streličarka iz Streličarskog kluba ‘Varaždin’ Tanja Perec, atletičarka iz Atletskog kluba ‘Sloboda’ Kristina Dudek, gimnastičarka iz Gimnastičkog kluba ‘Vindija’ Elena Milenković i Martina Štefinec iz Plivačkog kluba ‘Barok’.

Za sportaše godine nominirani su karatist iz Športskog karate kluba ‘Varaždin Enes Garibović, rukometaš iz Gradskog rukometnog kluba ‘Varaždin 1930’ Jurica Vidaček, Istok Rodeš iz Ski kluba ‘Varaždin’ i Ivica Bonino Hasan iz Športsko-ribolovnog kluba ‘Varaždin’.

U kategoriji sportaš godine – osoba s invaliditetom ili gluhih osoba nominirani su plivač iz Plivačkog kluba ‘Barok’ Karlo Rajković, Igor Kolarić i Ivica Bregović iz Varaždinskog sportskog saveza gluhih te Ivica Bonino Hasan iz Športsko-ribolovnog kluba ‘Varaždin’.

Za najveće ženske nade varaždinskog sporta nominirane su stolnotenisačica iz Stolnoteniskog kluba ‘Varaždin’ Tena Kovačić, savatistica iz Savate kluba ‘Omega’ Antonia Sokolić, streličarka iz Streličarskog kluba ‘Varaždin’ Amanda Mlinarić, Maja Štimac i Katja Bengeri iz Kajak kanu kluba ‘Varteks’ Varaždin, Ivona Vincek iz Ženskog kuglačkog kluba ‘Varaždin’, atletičarka iz Atletskog kluba ‘Sloboda’ Ana Majdak i gimnastičarka iz Gimnastičkog kluba ‘Vindija’ Tamara Artić.

Za najveće muške nade varaždinskog sporta nominirani su karatisti iz Športskog karate kluba ‘Varaždin Dorian Kalajdžija, Lovro Rozman i Tin Herceg, savatist Luka Sakač iz Savate kluba ‘Fight klub Kovačić’, Roko Bengeri iz Kajak kanu kluba ‘Varteks’ Varaždin, Borna Strelec iz Baseball kluba ‘Vindija, David Šalamon iz Atletskog kluba ‘Sloboda’, gimnastičar iz Gimnastičkog kluba ‘Vindija’ Mateo Žugec, rukometaš iz Rukometnog kluba ‘Varaždin’ Tin Herceg i Alen Remar iz Varaždinskog streličarskog kluba.

Za mušku sportsku ekipu godine nominirani su Stolnoteniski klub ‘Starr’, Gradski rukometni klub ‘Varaždin 1930’, Hrvački klub ‘Vindija’ i Športsko ribolovni klub ‘Varaždin’.

U kategoriji za mušku ekipu godine osoba s invaliditetom ili gluhih osoba nominirani su Varaždinsko sportsko društvo gluhih i Kuglački klub ‘Viseća kuglana’ osoba s invaliditetom Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije