Varaždinska ekipa ‘Automobil Lončar’ završila avanturu na Kutiji šibica

Malonogometaši Automobila Lončar nemaju sreće sa slovenskim Amozom. Baš kao i prošle godine i ove su poraženi od iste momčadi u četvrtfinalu popularne Kutije šibica. Ovoga puta bilo je to na sedmerce koji su Lončarima bili sretni u tri prethodne utakmice, ali u četvrtoj nažalost nisu. Amoz je prošao u polufinale ukupnim rezultatom 5:4 (3:3)

Nakon izuzetno uzbudljivih 40 minuta nije bilo pobjednika, završilo je 3:3, s time da su Lončari lovili prednost slovenskih malonogometnih reprezentativaca od 1:3. Poveo je Amoz preko Krofliča u 8. minuti.

Izjednačio je Bobičanec u 14., da bi onda Čujec u 15. i Vrabec u 29. minuti odveli Slovence do 3:1. No Ribić u 36. i Piskač u 38. minuti nakon velike ofenzive uspijevaju poravnati na 3:3.

U raspucavanju penala ovog puta nije bilo sreće. Samo je Bobičanec bio precizan, a promašili su Herceg i Kovačić.

– Nemam riječi zamjerke svojim dečkima i skidam im kapu do poda. Odigrali su fenomenalnu utakmicu, vratili se praktički iz ‘mrtvih’, pokazali su karakter, želju i borbenost, ali ovoga puta fortuna nam u penalima nije bila sklona. To je nogomet, ispali smo bez poraza i sada se okrećemo varaždinskom turniru – objektivan je bio voditelj Automobila Lončar Romano Puček.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije