Športsko društvo ‘Remetinec’ propustilo veliku priliku na Kutiji Šibica

Iako rezultat 1-5 sugerira uvjerljivu pobjedu ekipe Bilić Erić Security, svi koji prate mali nogomet znaju da je krajnji rezultat pitanje minute, jednog poteza…

To je upravo bio slučaj na jučerašnjoj utakmici 2. kola odigrane na najjačem malonogometnom turniru u Hrvatskoj – Kutiji Šibica.

Utakmica je počela klasičnim ispitivanjem snaga i u 15. minuti poveli su Remtinčani pogotkom njihovog jučer najboljeg igrača Marina Šinjorija.

A kako je lopta krenula s centra mogao je isti igrač staviti ‘točku na i’ i donjeti svojoj ekipi veliku prednost, no prvo stativa, a onda golman u situaciji 1 na 1 su se ispriječili na tom putu.

Nažalost, kako to obično biva u sportu, na drugoj strani ekipa iz Zagreba, inače sa nekoliko BiH malonogometnih reprezentativaca u svom kadru, do poluvremena je uspjela izjednačiti rezultat, a kad su zabili i svoj drugi pogotak, dečki iz Remetinca odlučili su riskirati i pokušati sa vratarem-igračem u polju.

Ovog puta rizik se nije isplatio te je suparnička ekipa postigla još 3 gola u praktički nebranjenu mrežu za na koncu puno, puno previsoku pobjedu s obzirom na stanje na terenu.

Ekipa ŠD Remetinec nastupila je u sastavu Stjepan Hajduk, Tomislav Turković, Tomislav Harmicar, Dominik Broz, Marin Šinjori, Ivan Harmicar, Luka Miklobušec i Antonio Zrno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije