Karate klub AIK iz Varaždinskih Toplica postao klupski prvak Hrvatske!

Combat centar u Zagrebu bio je mjesto dodjele medalja za plasman u prvenstvu Hrvatske Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza za sezonu 2015./2016. koja je trajala do rujna ove godine.

Nakon obrade svih rezultata Karate kluba AIK iz Varaždinskih Toplica je u svojoj petnaestoj godini rada postao prvi puta klupski prvak Hrvatske ispred Maksimir ELKE iz Zagreba i Dugog Sela koji su osvojili 2. i 3. mjesto ispred svih ostalih klubova saveza.

Tome su rezultatima pridonijeli i pojedinačni prvaci Hrvatske u borbama u svojim kategorijama: Lana Kalničanec, Karlo Nofta i Jana Huzjak. Viceprvaci Hrvatske uza prošlu sezonu postali su Marko Dvorski, Petra Slatki i Marko Horžić, a treći su bili Marin Šebrek, Lucija Janušić, Marta Ivanek, Tajana Valent, Lana Šebrek Blažotić , Elena Hrženjak, Domagoj Dvorski i Roko Kalničanec.

Prošle sezone članovi AIK-a osvojili su čak 119 medalja, od čega 29 zlata, 38 srebra i 53 bronci na raznim natjecanjima u zemlji i inozemstvu, što je na kraju bilo dovoljno za ukupni naslov prvaka Hrvatske.

Klub su do velikog uspjeha doveli glavni trener profesor Saša Josip Milec, nositelj crnog pojasa 5. dan, te trenerice Marinela Belavić 2. dan i Sanjana Milošević 1.dan.

Uloženi trud se isplatio i slijede novi izazovi za topličke karatiste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije