‘Pan kup 2016’: Črešnjevo opet na varaždinskoj zimskoj malonogometnoj čaroliji

Nakon jedne godine izbivanja, pobjednik Zimskog prvenstva Varaždina iz 2013./’14. godine i najatraktivniji sudionik po navijačkoj podršci – MNK Črešnjevo – ponovno će sudjelovati na varaždinskom Pan kupu.

Momčad koja je uvijek izazivala poseban interes, kako zbog svojih igara tako i zbog velikog broja navijača koji su na utakmice završnice dolazili čak i autobusom, ove će zime imati i posebne igračke adute. Dečki dolaze dodatno pojačani poznatim haklerima ovoga kraja pa ne treba sumnjati da će nastojati vratiti prijelazni pehar u vlastite vitrine već ove zime.

Kostur turnira sve se intenzivnije slaže, do kraja prijava za 37. Zimsko malonogometno prvenstvo Varaždina ostala su tri dana, zaključno s nedjeljom, 4. prosinca. Mnogo je na popisu poznatih atraktivnih imena, no raduje da se opet prijavljuju i rekreativne kvartovske i druge škvadre bez rezultatskog imperativa, sa željom da nastupe na najdugovječnijem, a po mnogima i najvećem malonogometnom turniru sjeverozapadne Hrvatske.

Podsjećamo, turnir će se igrati u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj, pri čemu u kategoriji seniora nema dobnog ograničenja dok je kod veterana minimalna dobna granica 35 (rođeni 1981. godine i ranije). Uz napomenu da svaka veteranska ekipa ima pravo i na jednog mlađeg igrača u prijavi, međutim ne mlađeg od 33 godine (minimalno 1983. godište).

Nagradni fond turnira je 70.000 kuna, a kotizacija za sudjelovanje 800,00 kuna, za što su svakoj ekipi zajamčene minimalno tri utakmice turnira.

Prijave su do nedjelje, ždrijeb u utorak 6. prosinca, a početak turnira četiri dana kasnije, u subotu 10. prosinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije