MŽNL: U posljednjem kolu Varteks se bori za jesenski naslov prvaka

U posljednjem jesenskom kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin najznačajniji susret igra se u Varaždinu gdje vodeća ekipa jeseni NK Varteks ugošćuje Rudar iz Murskog Središća i pobjedom bi potvrdila jesenski naslov prvaka lige.

S obzirom da cijelu polusezonu nogometaši Varteksa su u odličnoj formi sigurno će učiniti sve ne bi li ostvarili pobjedu i na najbolji mogući način zaokružili odličnu jesen sa osvajanjem jesenskog prvaka lige, ali treba naglasiti da je Rudar nezgodna ekipa koja je u krizi. Utakmica se igra na stadionu Varteksa u nedjelju s početkom u 13.30, dok utakmicu sude Dumančić, Tuksar, Čurila – Medved.

U Svetom Martinu na Muri se igra važan susret u kojem Polet ugošćuje Slobodu iz Slakovca i pobjedom te porazom Varteksa bi on osvojio laskavu titulu jeseni. Ovu utakmicu koja se igra u subotu s početkom od 13.30 sude Jarnjak, Kapeš, Nikolić – Mezga.

U subotu Zelengaj na svom travnjaku igra s Mladost Kometom i favorit je utakmice u kojoj su suci Škrobar, Martan, Mihalić – Kuščer.

U nedjelju Novi Marof igra s Podravinom i očekuje pobjedu kao i gosti, stoga se očekuje da će i ova utakmica biti uzbudljiva i neizvjesna, a sude Lacković, Šambar, Pintarić – Fegeš.

Na kraju jako loše polusezone Jalžabet igra s Plitvicom iz Gojanca i nakon sedam kola očekuje pobjedu. U ovoj utakmici suci su Pavlić, Fajfarić, Rohtek – Toplek.

Zadrugar igra s Nedelišćem koji je favorit u ovoj utakmici koju sude Zobec, Čižmešija, Brljak – Kušen.

U Pušćinama u međimurskom derbiju Pušćine igraju sa Slogom iz Čakovca i u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka, dok utakmicu sude Buden, Svetec, Vuković – Novaković.

Nedeljanec na svom terenu igra s Međimurcem i lagani je favorit utakmice koju sude Bubek, Felker, Horvat – Ptiček.

Parovi 15. kola: Polet – Sloboda/S, Zelengaj – Mladost Komet, Novi Marof – Podravina, Jalžabet – Plitvica/G, Zadrugar – Nedelišće, Pušćine – Sloga/Č, Varteks – Rudar, Nedeljanec – Međimurec

Utakmice započinju u 13.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije