Uspjeh mladih varaždinskih karataša, uzeli čak tri zlatne medalje u Križevcima

U Križevcima je ovog vikenda održan jak međunarodni karte turnir s kojeg se članovi Karate kluba Varaždin vraćaju s tri osvojena zlata, srebrom i broncom.

Do najsjajnijih medalja došli su Lovro Rozman, Tibor Kovačić i Leona Gulija. Rozman je u kategoriji mlađih kadeta do 57 kilograma u finalu bio bolji od Ante Vukoje iz zagrebačke Hercegovine. Kovačić je u kategoriji učenika iznad 46 kilograma u finalu također pobijedio predstavnika Hercegovine Maxa Fajerbacha.

Leona se u kategoriji učenica do 44 kilograma u finalu susrela sa svojom starom poznanicom Paulom Bitunjac iz Karate kluba Karlovac 1969. Kao i više puta ove sezone Leona je slavila.

Dorian Kalajdžija stigao je do srebra u kategoriji mlađih kadeta do 52 kilograma. Bila je to repriza finala iz Križa otprije nekoliko tjedana. Slavio je Leo Lazar iz rječkog 9. zmaja tek nakon sudačke odluke.

Luka Salihović osvojio je brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilograma. U borbi za treće mjesto pobijedio je Jakova Siladija iz zagrebačkog Lotosa. Na turniru je nastupio i Alen Zagorec. Zaustavljen je u prvom kolu u kategoriji mlađih kadeta iznad 57 kilograma. Bolji je bio predstavnik BiH-a Sandro Krešić.

Turnir u Križevcima okupio je 380 karatistica i karatista iz Slovenije, BiH, Srbije te Hrvatske. Odlični rezultati varaždinskih predstavnika sjajna su najava za domaći karate turnir, 12. Kup Svetog Nikole, koji se ove subote, u organizaciji Karate kluba Varaždin, održava u varaždinskoj Areni. Riječ je o jakom međunarodnom karate turniru koji se već dvanaesti puta održava u povodu Dana grada Varaždina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije