U desetom kolu MŽNL-a Varteks na teškom gostovanju u Slakovcu

Nakon što su izbili na vodeću poziciju prvenstvene ljestvice Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin, nogometaše Varteksa u 10. kolu gostuju u Slakovce kod Slobode.

Domaćin je došao u dosta nezgodnu situaciju na prvenstvenoj ljestvici, stoga će svim silama željeti da ostvari pobjedu, dok gosti imaju jaku ekipu koja je i favorit na ovoj utakmici, koja se igra u subotu s početkom u 15 sati. Utakmicu sude Novosel, Nikolić, Pintarić delegat Perko.

U subotu Zelengaj igra sa Zadrugarom, koji je nanizao pet uzastopnih poraza i veliki je favorit u ovoj utakmici koju sude Zobec, Sukanec, Čurila – Mavriček.

Mladost Komet je domaćin Jalžabetu koji je nanizao tri uzastopna poraza i favorit je u ovoj utakmici, mada bi gosti morali već konačno nešto i odigrati u utakmici koju sude Jarnjak, Kapeš, Smrček – Drvenkar.

U Murskom Središću odigrava se susjedni derbi Rudara i Poleta. U ovoj utakmici favorita nema jer su to uvijek neizvjesne i uzbudljive utakmice. Susret će suditi Tomičić, Šupljika, Jakovljev – Kuščer.

Nedelišće je upisalo dvije uzastopne pobjede i protiv Plitvice kreće po novu, dok goste nakon pobjede nad Slogom očekuje i u ovoj utakmici povoljan rezultat. Utakmicu sude Jelić, Vitez, Vuković – Krhač.

U nedjelju prijepodne Sloga ugošćuje Podravinu iz Ludbrega. Domaćin je nanizao dva uzastopna poraza i izgubio lidersko mjesto, dok su gosti jako blizu vodećoj poziciji, stoga će i jedni i drugi krenuti na pobjedu, pa se očekuje odlična nogometna utakmica koju sude Kramar, Svetec, Fajfarić – Fegeš.

U Dunjkovec/Pretetincu Međimurec, koji je uknjižio tri uzastopna poraza igra sa Novim Marofom, koji priželjkuje u ovoj utakmici dobar rezultat dok pak domaćin pobjedu. Ovu utakmicu sude Pavličević, Rohtek, Šambar – Hozjak.

Nedeljanec je ostvario dvije uzastopne pobjede i na svom travnjaku igra s Pušćinama u utakmici u kojoj je favorit, a sudit će je Škrobar, Novak, Tuksar – Loparić.

Parovi 10. kola: Sloga (Č) – Podravina, Rudar – Polet (SMnM), Međimurec – Novi Marof, Mladost Komet – Jalžabet, Zelengaj – Zadrugar, Nedeljanec – Pušćine, Sloboda (S) – Varteks, Nedelišće – Plitvica (G).

Tablica: Varteks 19, Podravina 18, Polet SMnM, Sloga (Č) 17, Novi Marof 16, Nedelišće 15, Zelengaj 14, Plitvica (G) 13, Rudar, Međimurec 12, Mladost Komet 11, Nedeljanec, Sloboda (S) 10, Jalžabet 8, Pušćine 7, Zadrugar 4 boda

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije