Kajak kanu klub Varteks: najuspješnija juniorka Katja Bengeri

Članovi kajak kanu kluba Varteks, Roko Bengeri Helena Strnišćak, Maja Štimac, Katja Bengeri, Luka Grobotek, Damijan Kukec i Tibor Malašić nastupili su na otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine u slalomuna divljim vodama, koji se održao na rijeci Uni u Bihaću.

Nastupilo je 50 natjecatelja Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije. Od Varaždinaca najuspješnija je bila juniorka Katja Bengeri koja je nastupila u kajaku i kanu jednosjedu i pobijedila u obije discipline. U kanu i kajaku jednosjedu kod kadeta Roko Bengeri bio je treći.

Kod kadetkinja u kajaku jednosjedu Helena Strnišćak bila je treća, juniorka Maja Štimac u kajaku jednosjedu bila je druga, dok je junior Luka Grobotek u kajaku jednosjedu bio deseti. Senior Tibor Malašić u kajaku jednosjedu bio je peti, dok je Damian Kukec u istoj disciplini bio osmi.

U ekipnim vožnjama 3XK-1 juniorke ekipa u sastavu Katja Bengeri – Maja Štimac i Helena Strnišćak osvojila je prvo mjesto, dok je muška ekipa 3XK-1 seniori u sastavu Kukec – Grobotek i Roko Bengeri osvojila treće mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije