Čak 11 odličja za karate klub AIK na natjecanju u Varaždinskim Toplicama

Karate klub AIK iz Varaždinskih Toplica bio je 15. listopada domaćin prvenstva Hrvatske u katama Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza u svim dobnim skupinama.

Prvenstvo se održalo u dvorani osnovne škole, a domaćin je nastupio sa šesnaest natjecatelja u raznim kategorijama i osvojio čak jedanaest odličja.

Za najsjajnije odličje odličnim nastupima pobrinuli su se uvjerljivim pobjedama u kategoriji limača Karlos Tomislav Trobić i u kategoriji mlađih limača Roko Kalničanec.

Čak šest natjecatelja iz AIK bilo poraženo tek u finalima, te su viceprvaci u svojim kategorijama postali Monika Balažinec, Marko Dvorski, Sebastijan Sakač, Lana Kalničanec, Lana Šebrek Blažotić i Petra Sakač.

Osvojena su i tri treća mjesta koja su zauzeli Nikolina Pantaler, Ivan Rissi i Dino Slatki. Više nego dobar nastup topličkih karatista, a uz malo sportske sreće moglo je biti i koje zlato više.

Ipak, veliko postignuće za klub bila je nagrada za najbolju mušku kata izvedbu na cijelom natjecanju koju je osvojio Roko Kalničanec.

Trener kluba Saša Josip Milec bio je i glavni organizator natjecanja, a klub ove godine slavi 15. obljetnicu postojanja što je bio poseban motiv za dobre nastupe.

Kao jedan od sudaca sudjelovala je i trenerica u AIK-u Sanjana Milošević. Već 5. studenog za AIK slijedi turnir u borbama u Splitu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije