Uoči 9. kola MŽNL-a: Varteks na teškom gostovanju u Pušćinama

U 9. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin Varteks koji je u protekle tri utakmice upisao neriješen rezultat te dvije pobjede odlazi na teško gostovanje u Pušćine koje se ‘sredilo’, što je donijelo nakon četiri uzastopna poraza u dva uzastopna gostovanja pobjedu i neriješen rezultat.

Domaćin željan pobjede pred svojim gledateljima dat će sve od sebe ne bi li do toga došlo, dok gosti, ako žele loviti vodeću poziciju, jednostavno moraju Pušćine proći neokrznuti, stoga će utakmica koja se igra u nedjelju s početkom u 15 sati zasigurno biti odlična.

Utakmicu sude Novosel, Pintarić, Šambar, delegat je Mezga.

Kolo otvaraju u subotu u susjednom derbiju Nedelišće i Sloboda iz Slakovca. Domaćin Nedelišće je nakon krize upisao dvije uzastopne pobjede nanijevši prvi do tada neporaženoj i vodećoj Slogi, dok su gosti pet utakmica bez poraza stoga se očekuje zanimljiva i neizvjesna utakmica koju sude Pajtak, Šmrček, Fajfarić – Novaković.

Vodeća Podravina igra s Rudarom, koji je nakon krize uspio pobijediti Plitvicu te vratiti u svoje redove potreban mir. Domaćin je favorit, ali gosti su kvalitetna ekipa koja se neće tek tako lako predati. Srnec, Horvat, Žerdin su suci utakmice dok je delegat Vugrinec.

Polet igra nepredvidljivo unatoč tome što ima kvalitetnu ekipu. Međimurec je zbog puno ozlijeđenih igrača izgubio dvije uzastopne utakmice. Domaćin je u ovoj utakmici favorit. Utakmicu sude Pavlić, Kapeš, Vitez delegat Toplek.

U nedjelju Plitvica koja se je posložila igra u Gojancu utakmicu sa Slogom koja je poražena u minulom kolu. U ovoj utakmici moguča su sva tri znaka dok će utakmicu suditi Ružić, Martan, Felker delegat Kušen.

Novi Marof ugošćuje Mladost Komet i favorit je utakmice koju sude Bubek, Čižmešija, Brljak delegat Lukinec, dok u Jalžabetu istoimeni klub ugošćuje Zelengaj. U ovoj utakmici domaćin je u laganoj prednosti dok ovu utakmicu sude Buden, Rojc, Remar delegat Hajdinjak.

Trenutno posljednje plasirani Zadrugar igra s Nedeljancem na svom terenu i mora dobiti ovu utakmicu kako bi prekinuo niz od četiri uzastopna poraza. Gosti također u ovoj utakmici vide svoju priliku te će utakmica biti uzbudljiva a sudit će je Velđi, Mihalić, Šupljika –delegat Panić.

Parovi 9. kola: Plitvica/G – Sloga, Podravina – Rudar, Polet – Međimurec, Novi Marof – Mladost Komet, Jalžabet – Zelengaj, Zadrugar – Nedeljanec, Pušćine – Varteks, Nedelišće – Sloboda/S

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije