ŽNK Lepoglava remizirao s Čakovčankama u petom kolu HNL-a za žene

U utakmici 5. kola Prve hrvatske nogometne lige za žene, Lepoglava i Katarina Zrinski iz Čakovca odigrale su 2:2 na Sportsko rekreacijskom centru Lepoglava pred oko 100 gledatelja.

Za domaću ekipu pogotke su postigle Lorena Lovrić u 18. i Valentina Kupčić u 71. minuti, dok je za gostujuću ekipu najprije Martina Krog u 82. minuti realizirala jedanesterac za 2:1, a zatim je u 88. minuti Andreja Šćukanec Hopinski postigla izjednačujući pogodak za konačnih 2:2.

Utakmica je bila dinamična sa dosta izglednih prigoda domaće ekipe, poput one u 20. minuti kada je Valentina Miškec zatresla gredu, ista je igračica imala prigodu u 55. minuti, kao i Nikolina Majhen u u 66. minuti, ali su bile neprecizne u završnici.

‘Mrtvu prigodu’ imala je Valentina Kupčić u 80. minuti utakmice kod vodstva Lepoglave od 2:0 kada se našla ‘oči u oči’ na nekih 14 metara sa vratarkom Šoltić, koja je sjajnom intervencijom spriječila pogodak koji bi, da je do njega došlo, donio pobjedu Lepoglavčankama.

Kako to bično biva u nogometu, za taj su promašaj domaće igračice ‘kažnjene’, te su u zadnjih deset minuta primile dva gola i na taj način prosipale’ isgurno vodstvo, a time i prvu prvoligašku pobjedu na koju će nakon ove utakmice morati još pričekati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije