Prijavite se na 6. cestovnu utrku i 13. jesenski cross Bedenec

Udruga za kulturu i sport Bedenec organizira u subotu, 15. listopada, 6. cestovnu utrku ‘Bedenec 2016’. Prijave će se primati na malonogometnom igralištu u Bedencu od 15 sati, početak utrke je u 16 sati, a kotizacija po trkaču je 50 kuna, piše eIvanec.

Duljina staze je 12 kilometara, a trčat će se po asfaltu na relaciji Bedenec – Žarovnica – Dubravec – Jerovec – Bedenec.

Utrka se boduje za Kup Sjeverozapadne Hrvatske, trči se na vlastitu odgovornost, a održat će se bez obzira na vremenske uvjete.

Bodovat će se plasmani u apsolutnoj kategoriji, zatim do 40 godina u kategoriji Seniori, od 40 – 50 godina kategorija Veterani 1, te iznad 50 godina kategorija Veterani 2.

Nagrađeno će biti troje najboljih u apsolutnom poretku i po kategorijama, kao i najmlađi i najstariji sudionik, a svi će trkači dobiti poklon majicu.

Tijekom glavne utrke održat će se i tradicionalni, 13. jesenski cross za djecu, te utrka građana na 1200 metara za kojeg se prijave također primaju na malonogometnom igralištu u Bedencu od 15 do 16 sati.

Za nastup na utrci građana i jesenskom krosu ne plaća se kotizacija.

Po završetku utrka, sudionike očekuje tradicionalno druženje uz kestenijadu.

Pretprijave su na linku u nastavku: https://goo.gl/forms/MPAAgEK8NWPbo8ne2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije