FOTO Varaždinci rutinski protiv Oriolika, za pobjedu pogodili Režić i Kresinger

U potpunosti dominirajući tijekom oba poluvremena, nogometaši NK Varaždina danas su na domaćem terenu svladali momčad Oriolika rezultatom 2:0 (2:0) pogocima Režića i Kresingera.

Do dva pogotka, što je bio i konačan rezultat susreta odigranog pred 300-tinjak gledatelja u sklopu 6. kola Treće HNL Istok, Varaždinci su došli još tijekom prvog poluvremena. Ovo je peta pobjeda Varaždinaca u prvenstvu.

Apsolutno zagospodarivši terenom i posjedom lopte, momčad Varaždina redala je prilike, dok se Oriolik posve povukao, pokušavajući zaprijetiti tek iz pokojeg kontranapada.

Već u 18. minuti Varaždin je mogao povesti, nakon dosuđenog jedanaesta. Nakon ubačaja sa strane igrač Oriolika u svome je šesnaestercu igrao rukom. Ipak, Jagačić nije uspio kapitalizirati dosuđeni udarac s bijele točke.

Ipak, Varaždin do prvoga pogotka dolazi osam minuta kasnije. Strijelac je Režić, i to pogodivši gol gostiju s oko 25 metara iz slobodnog udarca.

Do drugog pogotka Varaždinci dolaze iz još jednog dosuđenog jedanaesterca. Nakon prekršaja nad Vukom sudac Kolarić pokazuje na bijelu točku, a egzekutor je bio Kresinger.

U drugome dijelu Varaždinci mijenjaju igrače, ali igra samo na polovici Oriolika nastavlja se i dalje. Redaju se prilika za prilikom, ali nijedna od njih nije završila pogotkom.

U posljednjih tridesetak minuta pritisak domaćina ipak polako opada, ali igrači Oriolika nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti. Igračima Varaždina ostalo je tek rutinski privesti utakmicu kraju.

Varaždince u sljedećem kolu očekuje gostovanje kod Marsonije u Slavonskom Brodu, utakmica je na rasporedu u subotu, 1. listopada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije