FOTO Atraktivna prezentacija Kickboxing kluba ‘Mladost’ i Savate kluba ‘Omega’

Ove srijede vremenske prilike smilovale su se organizatorima programa na Kapucinskom trgu pa je prezentacija varaždinskih sportskih klubova održana bez ikakvih problema. Na redu su bili borilački sportovi, a atraktivnu prezentaciju onoga što rade i što znaju upriličili su Kickboxing klub ‘Mladost’ i Savate klub ‘Omega’.

Kickboxing klub ‘Mladost’ iz Varaždina najdugovječniji je klub borilačkih sportova u Varaždinu, a djeluje u Hrvatskoj već više od 40 godina. ‘Alfa i omega’ u klubu je Anđelko Mladenović, koji je od prvog dana u klubu, a kroz njegove ruke prošlo je i više od tisuću boraca iz različitih dijelova Županije.

Kickboxing klub ‘Mladost’ sudjeluje aktivno na svim natjecanjima – regionalnog, državnog i međunarodnog karaktera; organizira, provodi i sudjeluje na seminarima, natjecanjima, školovanjima…

Uz trenera, Anđelka Mladenovića, u suradnji i koordinaciji treninga sudjeluju Tin Mladenović i Emerik Večerić, prof.

Oni koje zanima više sve informacije mogu dobiti na brojeve telefona: Anđelko Mladenović 092-1762-025, Emerik Večerić, prof.: 098-171-5923.

Savate klub ‘Omega’ najtrofejniji je klub borilačkih sportova u Varaždinu, ali i u Hrvatskoj. Iz Savate kluba ‘Omega’ pod palicom prof. Miljenka Rožmarića potekli su najpoznatiji varaždinski borci.

Trenutno se savateom bavi veliki broj djece i mladih koji sudjeluju na svim razinama natjecanja, ali i odraslih s ciljem održavanja zdravlja i psihofizičkih sposobnosti.

Osim razvoja i unapređenja sporta, u Savate klubu ‘Omega’ bave se i unapređenjem zdravlja ciljanim i planiranim treninzima kojima rukovode profesori kineziologije: Miljenko Rožmarić, prof., i Emerik Večerić, prof.

Uz njih su mladi studenti kineziologije Kristina Sokolić i Tomislav Jalšovečki, dok Ksenija Bartolec, Patrik Večerić i Ida Rodik svojim znanjem, iskustvom i vještinom pridonose unapređenju i razvoju ovog prelijepog sporta.

Kontakt za zainteresirane: Miljenko Rožmarić, prof., 091-5440-577 i Emerik Večerić, prof. 098-171-5923.

A na fotografijama pogledajte kako to otprilike izgleda u praksi…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije