Odigran malonogometni turnir u sjećanje na Tomu Petaka Trenera i Igora Huđa

Na igralištu u Bedencu održan je 13. memorijalni malonogometni turnir sjećanja na Tomu Petaka Trenera i Igora Huđa na kojem je sudjelovalo osam ekipa.

U prvom krugu razigravalo se u dvije skupine sa po četiri ekipe, a dvije najbolje iz svake plasirale su se u polufinale.

U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa Klesarstvo Martinčević & Frizerski salon Tina je rezultatom 2:1 pobijedila Hudek Trgotrans, a u drugoj je Gregur Invest sa 4:3 nakon izvođenja sedmeraca i 1:1 u regularnom dijelu bio bolji od Trgovačkih centara Lexi.

U utakmici za treće mjesto Trgovački centri Lexi pobijedili su Hudek Trgotrans sa 3:2, a u finalnom susretu za pobjednika turnira Klesarstvo Martinčević & Frizerski salon Tina je pobijedio Gregur Invest sa 5:4 nakon izvođenja sedmeraca i 1:1 u regularnom dijelu.

Pobjednik turnira Klesarstvo Martinčević & Frizerski salon Tina osvojio je prijelazni pokal i pokal u trajno vlasništvo te novčanu nagradu, drugoplasiranom Gregur Investu pripala je novčana nagrada i pokal, jednako kao i trećeplasiranim Trgovačkim centrima Lexi.

Najbolji strijelac turnira je Tomica Korpar iz Hudek Trgotransa, a najbolji golman Alen Đurman iz ekipe Klesarstvo Martinčević & Frizerski salon Tina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije