PSV i Rock Club Baza Dvojka pobjednici malonogometnog turnira u Žarovnici

Društvo za sport i rekreaciju Žarovnica organiziralo je dva malonogometna turnira, za juniorski i za seniorski uzrast, na kojima su sudjelovale čak 34 momčadi – 21 na juniorskom i 13 na seniorskom.

Pobjednik 2. juniorskog turnira u malom nogometu Žarovnica 2016. je PSV, momčad sastavljena od igrača iz Petrijanca, Sračinca i Varaždina, drugo mjesto osvojio je Javor iz Krapine, a treće Vepar United iz Petrijanca.

Najbolji strijelac turnira je Silvio Kostanjevec, a za najboljeg je golmana izabran Matija Henčić.

Prvo mjesto na 5. ljetnom malonogometnom turniru Žarovnica 2016 za seniorske momčadi osvojio je Rock Club Baza Dvojka, drugo Trakošćan, treće Trgovački centri Lexi, a četvrto Veterani Lepoglava.

U polufinalu je Trakošćan pobijedio Veterane Lepoglave sa 4:3 nakon izvođenja sedmeraca i 1:1 u regularnom dijelu, a Rock Club Baza Dvojka je ušao u finale također boljim izvođenjem sedmeraca i s rezultatom 3:2, nakon 1:1 u regularnom dijelu, pobijedio Trgovačke centre Lexi.

U finalnoj utakmici Rock Club Baza Dvojka je pobijedila Trakošćan sa 1:0, a u susretu za treće mjesto Trakošćan je bio bolji od Veterana Lepoglave se 3:2.

Najbolji strijelac je Alen Kostanjevec momčadi Trgovački centri Lexi, a za najboljeg je vratara izabran Mihael Križanec iz pobjedničke momčadi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije