Odličan nastup članica Kajak kanu kluba ‘Varteks’ u Austriji i Njemačkoj

Članice Kajak kanu kluba ‘Varteks’, Katja Bengeri i Maja Štimac, nastupile su u srijedu, 29. lipnja, te u subotu i nedjelju na utrkama Europskog kupa u slalomu za mlađe dobne kategorije koja su održana u Flattachu u Austriji i u Augsburgu u Njemačkoj.

U srijedu je u Flattachu održana treća utrka slaloma gdje su varaždinske kajkajkašice u sklopu Hrvatske reprezentacije ostvarile sljedeće rezultate. U kajaku jednosjedu Katja Bengeri zauzela je 19. mjesto, dok je Maja Štimac u istoj disciplini završila na 22. mjestu.

Katja Bengeri vozila je slalom i u disciplini kanu jednosjed gdje se plasirala na 7. mjesto te se uvrstila u finale, gdje je osvojila odlično 4. mjesto.

U subotu je u Augsburgu održana četvrta utrka slaloma gdje su Varaždinske kajkašice ostvarile sljedeće rezultate, u kajaku jednosjedu Katja Bengeri zauzela je 21. mjesto, dok je Maja Štimac završila na 32. mjestu.

U nedjelju je u Augsburgu održana peta utrka slaloma gdje su Varaždinske kajkašice ostvarile sljedeće rezultate: u kajaku jednosjedu Katja Bengeri zauzela je 25. mjesto, dok je Maja Štimac završila na 22 mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije