Nogometni klub ‘Lepoglava’ proslavio završetak iznimno uspješne sezone

Nogometni klub Lepoglava druženjem članova kluba, igrača i roditelja proslavio je netom završenu natjecateljsku sezonu u 2. županijskoj nogometnoj ligi. Razloga za slavlje ima puno. U jednoj od najuspješnijih sezona Kluba, koji će ove godine proslaviti 70 godina postojanja, osvojena su tri prva mjesta. Naslovom prvaka okitili su se pionirska, juniorska i veteranska ekipa dok su seniori zauzeli drugo, a ekipa U -10 peto mjesto.

Druženju i slavlju lepoglavskih nogometaša pridružili su se i lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić i predsjednik Gradskog vijeća Robert Maček.

– Govori se da je najbitnije baviti se sportom, ali ipak svima nam je drago kad se pri tom ostvare i dobri rezultati kakve ste vi ostvarili. Grad Lepoglava dokazuje da je s pravom nosio titulu prvog europskog grada sporta u Hrvatskoj. Sport ne smatramo slučajnim odabirom, već važnim segmentom razvoja našeg grada. Kad vidite ovu mladost znate da postoji garancija budućnosti. Hvala igračima, trenerima i svima koji ste omogućili da s ponosom pratim vaše rezultate. Vi ste najbolji ambasadori našeg grada jer kad pobijedite onda se čuje za Lepoglavu. Na vašem putu uspjeha Grad Lepoglava vam, kad god je potrebno, stoji na raspolaganju – rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić kojem su lepoglavski nogometaši simbolično poklonili dres s brojem deset.

Ispred Kluba na pruženoj je potpori gradonačelniku zahvalio predsjednik NK Lepoglave Dražen Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije