Juniori Nogometnog kluba Lepoglava prvaci 2. županijske nogometne lige!

Juniori NK Lepoglave pobjedom nad Vindijom iz Donje Voće osvojili su prvo mjesto u 2. Županijskoj nogometnoj ligi u sezoni 2015./2016, piše Lepoglava.net.

Jedna od najboljih generacija lepoglavskog nogometa zasjela je na vrh donijevši zadovoljstvo, ponos i veselje u nogometni klub Lepoglava koji ove godine slavi 70 godina postojanja.

Statistika juniora ove sezone je sljedeća: 17 pobjeda i 3 poraza s time da su, počevši od sedmog kola, ostavrili 13 pobjeda u nizu. Još jedan važan podatak – kada je ekipu preuzeo trener Kristijan Bizek, magistar kineziologije, lepoglavska ekipa je nanizala 20 domaćih utakmica bez poraza te se prometnula u glavnog konkurenta za osvajanje prvenstva.

Trener Kristijan Bizek ističe kako je bilo padova i uspona unutar ekipe, ali sa stručnim i kvalitetnim radom generacija puna potencijala dovedena je u poziciju da ove sezone osvoji ligu što je i učinila.

– Samo stručnim i predanim radom s mlađim uzrastima možemo očekivati da će Nogometni klub Lepoglava imati igrače u budućnosti za seniorsku ekipu. Svu pažnju, znanje i kvalitetu rada potrebno je usmjeriti prema mlađim dobnim uzrastima, jer inače će sve sportske grane na području grada u budućnosti imati problema sa samoodrživošću i funkcioniranjem, jer mlađe kategorije su pokretač svakog sporta – poručuje trener Bizek.

Igrači koji su osvojili prvenstvo: Slaven Vuglač, Domagoj Hojsak, Bruno Malčić, David Posnjak, Vinko Kostanjevec, David Čižić, Karlo Jug, Mario Bačak, Marin Husnjak, Hrvoje Habek, Ivan Podsečki, Tomica Bistrović, Tomica Bačak i Tin Dubovečak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije