FOTO Klinci na biciklima zabavljali se u utrci spretnosti na Kapucinskom trgu

Kao što je to bio slučaj i prošle godine, tako je i danas, 11. lipnja, Kapucinski trg bio pun onih najmlađih. Naime, Kajkavijana – veliko biciklističko druženje u organizaciji BBK Asi, okupilo je podosta mališana koji su stigli u pratnji roditelja, baka, djedova kako bi se natjecalo.

Tridesetak mališana se, naime, natjecalo u utrci spretnosti ‘Klinci na kotačima’. Sudjelovalo je 35 mališana.

Djeca su svoje bicikle vozila između postavljenih prepreka, a podijeljeni su u tri kategorije: djeca u dobi od 2 do 3 godine, zatim od 4 do 5 i ood 6 do 8.

Rezultat je, naravno, bio u drugom planu. Važno je bilo druženje, rekreacija, dobra zabava, pobjednici su svi koji su sudjelovali.

A neki ‘malo više’. Tako je u kategoriji mališana od 2 do 3 godine prva bila Mara Androlić, drugi Lazar Moris, a treći Bastian Mlakar.

U kategoriji djece d 4 do 5 godina najbrži je bio Domagoj Herceg, za njim se plasirao Roko Čubrić, a treći najbolji rezultat ostvario je Mislav Androlić.

Među najstarijima u utrci, klincima od 6 do 8 godina, pobjedu je odnio Martin Androlić, drugi je bio je Lovro Čalopa, a treće mjesto osvojio je Neo Humić.

Uoči utrke spretnosti svoje su znanje pokazali i varaždinski BMX majstori Marin, Robert i Emil, koji su svojim majstorijama oduševili djecu i prisutne.

Pogledajte kako su izgledali mali spretni biciklisti jutros na Kapucinskom trgu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije